With spaces within the school site that were letting it down this co-educational school asked us for help to smarten up their image in some high-traffic areas for existing stakeholders and new visitors.

Before

The route at the rear of the school was well-travelled by all visitors to the school, but it felt disconnected from the main school and its historic main building. We were asked to find a way to bring brand and values into this large, incoherent space and help it to feel more connected.

After

Brand values were introduced with the installation of new projecting banner flags, which feature a different design on each side. The walkway above the main footpath now carries the school brand, carrying a clear and welcoming message for visitors. The addition of cladding and etch vinyls to the science labs improves the aesthetic in this area and also carries the school brand.